Winnaar van het toernooi 2019: Grol
Winnaar van het toernooi 2019: Grol Foto:

Geslaagd Tenten Solar toernooi zaalvoetbal onder 17

Afgelopen zaterdag op 5 Januari werd het Tenten Solar toernooi voor de vijfde keer georganiseerd door zaalvoetbalclub LZV Kuypers Hair&Wellness. De aftrap was 's morgens reeds om 10.00 uur en de finales begonnen om 14.00 uur. De deelnemende clubs HSC'21 uit Haaksbergen, Grol, Varsseveld, Trias, RKZVC, AZSV en natuurlijk Longa'30 die vertegenwoordigd met maar liefst 4 teams.

In de poulefase was het echt zeer spannend en veel ploegen werden uitgeschakeld of die gingen door op basis een beter doelsaldo.

Longa'30 kwam zelfs met 2 ploegen in halve finale, en uiteindelijk kwam de droomfinale Longa'30 tegen Grol op het bord te staan.
Tijdens die finale kon je duidelijk merken dat de vele wedstrijden hun tol begonnen te eisen. Longa'30 had tijdens de finale duidelijk de overhand maar liet zich toch verrassen na zelfs tweemaal op voorsprong te zijn gekomen, want een minuut voor het einde maakte Grol toch nog de 2-3 en ging er met de beker van door.

Iedereen kon terugkijken op een zeer goed Tenten Solar toernooi met zeer veel getalenteerde spelers die zich volgend jaar weer op kunnen maken voor de eerste zaterdag van het jaar, waar iedere voetballer zijn beste zaalvoetbalkwaliteiten kan laten zien.