Eerste thuiswedstrijd in 2019 nipt verloren door dames 1

Afgelopen zaterdagavond speelden de Dames van Erix thuis tegen Duiven DS1. De Topper van de week was deze keer Noor Koops; met haar enthousiasme en haar prachtgoal kon de wedstrijd beginnen.

Erix ging fel van start en de verdediging stond als een huis. Duiven kwam er lastig doorheen en mede door goed keeperswerk van Willemijn en Daphne liep het scorebord gelijk op. De ruststand was 11-13 in het voordeel van Duiven.

In de rust pepten de dames elkaar op en maakten ze elkaar duidelijk dat de mogelijkheid er was om te kunnen winnen. Erix ging verder met haar snelle spel, waardoor ze steeds dichterbij kwamen. Maar halverwege de tweede helft begon de schutter van Duiven op stoom te raken. Het lukte Erix niet om haar in bedwang te houden, waardoor Duiven uitliep tot 7 doelpunten verschil. Erix moest een tandje bijzetten en kon zo nog terug komen tot 4 doelpunten verschil. Eindstand 24-28.

De dames van Erix willen graag hun nieuwe sponsor Mach-C Solutions bedanken voor de mooie bidons.