Afbeelding
Foto:

Goud en Zilver op eerste acro wedstrijd

Zaterdag 19 januari jl. gingen de meiden van Spirit'90 naar Zwolle voor hun eerste plaatsingswedstrijd van de KNGU.
De afgelopen maanden is er keihard getraind door de meiden om een hele mooie en sterke oefening neer te zitten.

In de ochtend was het de beurt aan de meiden E-jeugd. Hier deden 3 groepjes van Spirit'90 aan mee. Noor, Benthe en Fenne waren als eerste aan de beurt. Op een klein foutje na lieten ze een mooie oefening zien aan de jury. Later was het de beurt aan Rochelle en Zoë. De één was zenuwachtig en de ander helemaal niet. Ook hun oefening verliep erg goed, je kon zien dat ze er zin in hadden. Als allerlaatste was het de beurt aan Myrthe en Mirre. Zij doen dit jaar voor het eerst mee aan de acro wedstrijden. Ze begonnen direct al heel sterk en bleven dit heel lang volhouden. Helaas ging het laatste onderdeel niet helemaal goed, maar gelukkig zag de rest van de oefening er super mooi uit!
Uitslag E jeugd paar:         5e – Rochelle en Zoë
                                         8e – Mirre en Myrthe
E jeugd groep:                 4e – Noor, Benthe en Fenne

Aan het eind van de middag was het de beurt aan de E-senior meiden.
Dit jaar hebben we hulp gehad met de oefeningen voor de E-senior van Wendy Gietman! Zij heeft de choreografie voor haar rekening genomen zodat Edith zich met het technische bezig kon houden.
Direct in het eerste blok was het de beurt aan Maaike, Fabiënne en Myon. Zij hebben een erg mooie oefening met hele vloeiende bewegingen. Ze waren best gespannen want als er maar niks verkeerd gaat. Het ging heel erg goed en nu maar hopen op een goed cijfer.
Even later waren Puck, Laura en Nena aan de beurt. Op muziek van de Lion King lieten zij een mooie oefening zien met een verhaal! Ook hun oefening verliep helemaal goed.
Als laatste was het de beurt aan Digna en Eline. Zij namen met hun oefening het publiek mee in de wereld van een pop die tot leven komt. Hun oefening verliep super goed met op het laatst helaas een heel klein tijdsfoutje.
En nu allemaal vol spanning wachten op de uitslag.
E-senior paar:                 1e – Digna en Eline
E-senior groep:                 2e – Maaike, Fabiënne en Myon
                                         4e – Puck, Laura en Nena

Helaas konden Lynn en Doris wegens ziekte dit keer niet meedoen. Zij doen de volgende wedstrijd op 16 februari wel mee en kunnen dan laten zien hoe mooi hun oefening is.
Meiden allemaal gefeliciteerd, we zijn super trots op jullie!!