Carnavalskledingbeurs bij Mattelier

GROENLO - Wegens succes is er op zaterdag 9 februari ook dit jaar weer de carnavalskledingbeurs bij De Mattelier in Groenlo. Dé kans om oude carnavalskleding te verkopen òf voor weinig een feestelijk outfit te scoren. Twintig procent van de opbrengst komt, na aftrek van de kosten, ten goede aan het kindercarnaval in Groenlo.

Kleding en accessoires kunnen op vrijdag 8 februari tussen 18.00 en 20.30 uur ingeleverd worden. De inbrenger bepaalt zelf de verkoopprijs waarvan 20% naar de organisatie gaat. De verkoop vindt plaats op zaterdag 9 februari tussen 11.00 een 15.00 uur. Vanaf 16.30 uur kunnen de inbrengers de niet verkochte kleding en de opbrengst van de verkochte kleding (minus 20%) ophalen.

Grijp deze kans om de zolder eens op te ruimen en zo uw oude carnavalskleding ten gelde te maken of om voor een prikkie een nieuwe outfit te scoren voor het komende carnaval. De beurs vindt plaats bij cultureel centrum De Mattelier aan de Mattelierstraat in Groenlo. Betalen kan alleen contant.

Meer informatie via Erna Kormelinck (0544-463 634) en Veronique Klein Gebbink (06 3803 7776).


FNV Belasting Service Lichtenvoorde

REGIO - De FNV geeft haar leden al jaren de mogelijkheid de kosten van betaalde hulp voor het invullen van het biljet uit te sparen en veel leden doen hier hun voordeel mee.

Het is altijd zinvol om een afspraak te maken voor invulhulp van de FNV, ook al hebt u bericht van de Belastingdienst ontvangen dat u geen aangifte hoeft te doen en u heeft de voorafgaande jaren geld terug ontvangen. Het komt wel eens voor dat de Belastingdienst fouten maakt, laat geen geld liggen! Nieuw dit jaar is dat u de machtigingscode van u en eventuele uw partner mee moet brengen naar de invullocatie. Mocht u geen code hebben ontvangen, dan kunt u deze via uw DIGID aanvragen of telefonisch.

Vanaf 1 februari kan men via het internet online een afspraak maken. Ga naar www.afspraakmakenfnv.nl. Beschikt u niet over internet? Dan kunt u vanaf 7 februari op donderdagavond tussen 19:00- 21:30 uur een afspraak maken. Vanaf 6 maart 2016 alleen op de woensdagavond tussen 19:00 -21:00 uur. Telefoonnummer zie keitjes.