Voorzitter Han Ressing (links) en Mick Hermsen kijken uit naar een prettige samenwerking in seizoen 2019-2020. Foto: PR
Voorzitter Han Ressing (links) en Mick Hermsen kijken uit naar een prettige samenwerking in seizoen 2019-2020. Foto: PR

Mick Hermsen volgt
Bjorn Zweerink op bij v.v. Erix

LIEVELDE - Met ingang van het komende voetbalseizoen wordt Mick Hermsen de nieuwe trainer van de herenselectie van v.v. Erix. De 25-jarige inwoner van Dinxperlo volgt daarmee Bjorn Zweerink op, die nu voor het derde seizoen trainer is bij de Lieveldse vereniging.

Mick Hermsen heeft als trainer en vanuit dagelijks werk ervaring bij zowel de jeugd als bij de senioren. Momenteel is en blijft hij manager jeugdopleidingen bij v.v. VIOD uit Doetinchem. Verder is hij trainer geweest bij z.s.v. Zelos uit Zelhem en v.v. Den Dam uit Azewijn.

Het bestuur en spelers denken met Mick een goede opvolger te hebben gevonden voor Bjorn Zweerink.


LZV maakt zich op voor spannende derby tegen Silvolde

LICHTENVOORDE - Vrijdag 1 februari om 21.00 uur speelt LZV Kuypers Hair&Wellness een zeer belangrijke derby tegen streekgenoot Brasil uit Silvolde.

Omdat LZV de laatste wedstrijd toch zeer onterecht verloor door tegen goals niet werden toegekend staat de manschappen van coach Serkan Kav
op een derde plaats in de competitie in plaats van bovenaan. LZV mag nu vrijdag absoluut geen punten laten liggen om recht te hebben op het kampioenschap terwijl tegen tegenstander ook niet mag verliezen anders staat hen een rechtstreekse degradatie te wachten.

Alle ingrediƫnten zijn aanwezig om er een spannende wedstrijd van te maken.