Miranda Wolterink en Laurens Krabben. Foto: PR
Miranda Wolterink en Laurens Krabben. Foto: PR

Laurens en Miranda al 40 jaar bij
muziekvereniging St. Agatha

HARREVELD - Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van St. Agatha kon de vereniging maar liefst twee 40-jarige jubilarissen huldigen. Miranda Wolterink en Laurens Krabben zijn al sinds 1978 enthousiaste en zeer gewaardeerde leden van de Harreveldse muziekvereniging.

Miranda is destijds begonnen op de schuiftrombone en stapte na een aantal jaren over op de trompet. Sindsdien is ze niet meer weg te denken bij het orkest. Iedere week komt ze trouw, vanuit Doetinchem, op de repetitie om muziek te maken maar ook om bij te kletsen met collega-muzikanten. Daarnaast is zij op vele vlakken actief en betrokken bij de vereniging.

Laurens begon zijn muzikale carrière bij de drumband Freule van Dorth, waarna hij doorstroomde naar de muziekvereniging. Hij begon daar op de bariton en schoof later door naar de bes-bas . Met zijn insteek: "Als je ergens bij bent, dan moet je er ook zijn", slaat hij bijna nooit een repetitie of concert over. Ook Laurens zet zich al jaren in voor de vereniging, zo is hij altijd aanwezig bij het opbouwen van een podium en zonder enige moeite maakt hij mooie creaties om een zaal sfeervol aan te kleden.