Rob Kleverwal van Auto & R-Co Service Lichtenvoorde stelt zijn bedrijf op 23 februari open voor het publiek. Foto: Kyra Broshuis
Rob Kleverwal van Auto & R-Co Service Lichtenvoorde stelt zijn bedrijf op 23 februari open voor het publiek. Foto: Kyra Broshuis Foto: Kyra Broshuis

Auto & R-Co Service Lichtenvoorde opereert vanuit nieuw onderkomen

LICHTENVOORDE- Het bekende autobedrijf Auto & R-Co Service Lichtenvoorde is verhuisd naar een nieuw onderkomen. Het pand aan de Buys Ballotstraat is verruild voor een prachtige bedrijfsruimte aan de Newtonstraat 4a. Vanuit hier verzorgt eigenaar Rob Kleverwal reparaties, servicebeurten en onderhoud. In 2008 is het bedrijf begonnen aan de Buys Ballotstraat in Lichtenvoorde.

Door Kyra Broshuis

Allround autobedrijf
“De airco blijft onze specialisatie maar we zijn steeds verder gegroeid als allround autobedrijf”, vertelt Rob. Toen zich de kans voordeed om wonen en werken te combineren aan de Newtonstraat, hoefden Rob en echtgenote Monique niet lang na te denken.

Open huis op zaterdag 23 februari

“Dit is echt ideaal, we hebben hier de beschikking over een professionele uitgeruste en ruime garage en dat vlak achter het woonhuis. We zijn de afgelopen maanden druk geweest met verbouwen en verhuizen maar nu is het ook helemaal af.”

Veel vaste klanten
Auto & R-Co Service Lichtenvoorde heeft in de afgelopen jaren een mooie vaste klantenkring opgebouwd. “Daar we zijn we heel blij mee. Het is vooral via mond-tot-mond reclame gegaan en het heel fijn om te zien dat klanten blijven terugkomen. We zijn met niets begonnen en best trots op wat we neergezet hebben.” Het bedrijf verzorgt onderhoud en reparaties van personenauto’s, bestelwagens, busjes en landbouwwerktuigen. Daarnaast kunt u bij Auto & R-Co Service terecht voor de APK (inclusief roetmeting) . Het onderhoud, spoelen en bijvullen van de auto-airco kan, als de klant dat wenst, ook op locatie met de mobiele aircoservice. “Dat is iets waar vooral de mechanisatiebedrijven veel gebruik van maken. De techniek gaat steeds verder en wij zorgen ervoor dat we altijd precies op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Auto & R-Co Service Lichtenvoorde is tevens ook inbouwstation voor Bosal trekhaken. Het bedrijf is per 1 februari gevestigd aan de Newtonstraat 4a te Lichtenvoorde.

Wilt u een kijkje nemen in het nieuwe pand, dan bent u van harte welkom tijdens het open huis op zaterdag 23 februari van 13.00 uur – 17.00 uur.


www.r-coservice.nl