Drie bands in Rockcafé Taste

GROENLO - Drie C-bands, komende zaterdag in Rockcafé Taste in Groenlo. Niet in kwaliteit maar in naam: Claus, Concoction en de Crisis: CCC in Combination. Drie bands die het muziekcafé al lang wilde boeken, maar door het drukke programma kwam het er tot nu toe niet van. Zij zorgen voor een avondvullend muzikaal feestje, vanaf 21.30 uur. De entree is vrij.

Concoction is pittig. Puntig. Kopje onder in een zee van surf, garage en hot rod rock. Dus het beste van The Ghastly Ones, The Anacondas, Man Or Astro-Man? en The Apemen, aangevuld met mindblowing brouwsels uit eigen koker. Kortom, een merkwaardige mix van fijne dingen.
De Crisis is een retropunkwaverock-band uit de stad met misschien wel de rijkste punkhistorie van Nederland: Arnhem. Met roots in de do-it-yourself periode spelen zij eigentijdse, eigenzinnige, lekker raggende versies van nummers uit lang vervlogen tijden die nog steeds het bloed sneller laten stromen. Een feest van herkenning voor (punk)rock liefhebbers! Rauw en recht uit het hart! Op het repertoire staan covers van onder andere The Damned, The Sex Pistols, Iggy Pop & the Stooges, The Sound en The Stranglers. De drie muzikanten van Claus smeedden hun eigen koppige stijl: energie, afwisseling, drukte en een verbaasde melodische noot. Korte krachtige nummers met maximale dynamiek. Knallen, zweten, stampen, dat is wat Claus doet. De band speelt gepeperde indie-rock, schrijft altijd nieuw materiaal en treedt regelmatig op.