HV Erix dames 1 treft nr. 2 uit de competitie

Zaterdagavond 26 januari moesten de dames van Erix richting Gendt voor de wedstrijd tegen de nummer 2 in de competitie. De opdracht was duidelijk, als we net zo spelen als de afgelopen 2 wedstrijden dan zouden we het ze zeker moeilijk kunnen maken.

De dames van Erix begonnen zeer sterk aan de wedstrijd. De verdediging stond als een huis en door snelle aanvallen kwam Erix nog even op voorsprong. Helaas kon Erix dit niet vasthouden. Met name de lange, robuuste opbouwster van Angeren scoorde het ene na het andere doelpunt van grote afstand. Dit resulteerde in een tussenstand van 16-6.

In de tweede helft kon Erix geen grip meer op de wedstrijd krijgen. Met name het vele balverlies werd meteen afgestraft. Erix kwam ook nog een paar keer met 5 speelsters in het speelveld te staan na een paar vreemde beslissingen van de scheidsrechter. Al met al was het een wedstrijd om gauw weer te vergeten met een eindstand van 35-15.

A.s. zaterdag spelen de dames thuis in de Hamalandhal om 19:15 uur tegen de dames van UGHV, een gelijkwaardige tegenstander, dus het belooft een spannende wedstrijd te worden.