Livo Heren 4 op koers voor de titel

LICHTENVOORDE - Afgelopen zaterdag was het voor de heren van zpc-Livo 4 alweer de tiende wedstrijd van het seizoen. De voorgaande negen wedstrijden werden allemaal gewonnen.

De uitwedstrijd die in Lochem gespeeld moest worden beloofde een spannende te worden aangezien de thuiswedstrijd met een minimaal verschil werd gewonnen. De heren van zpc-Livo begonnen goed aan de wedstrijd. Na de eerste periode stond er een voorsprong van 1-5 op het scorebord. In de tweede periode bood de tegenstander uit Lochem goed weerstand waardoor het moeilijk was om aanvallend het spel te maken. Hierdoor stond er halverwege de wedstrijd een 2-6 voorsprong op het bord. In de derde periode werd de voorsprong langzaam uitgebreid. Door het goede verdedigende spel had de tegenstander moeite om een goede aanval op te bouwen. Aan de andere kant van het veld werd er met scherp geschoten waardoor de derde periode eindigde met een 3-9 voorsprong. In de vierde periode kwam de overwinning niet meer in gevaar. De gevaarlijkste man aan Livo zijde was Gijs Sterenborg. In de allerlaatste seconden tekende hij, met een mooi afstandsschot, voor zijn vijfde doelpunt.

Winnend doelpunt in allerlaatste seconde door Gijs Sterenborg

De wedstrijd eindigde met een 4-13 overwinning. Hierdoor hebben de heren van zpc-Livo hun koppositie verstevigd in de vierde klasse.