Kerkdiensten in uw krant

ACHTERHOEK - Achterhoek Nieuws, uitgever van veertien wekelijkse nieuwsbladen in de Achterhoek, houdt de lezers graag op de hoogte van allerlei lokale zaken. Zo worden op de servicepagina, de voorlaatste pagina in de krant, in een aantal kranten wekelijks ook kerkdiensten vermeld.

Tot dusver leverde men veelal de informatie hiervoor per mail aan. Achterhoek Nieuws stapt echter over op een andere werkwijze, waarbij kerkgemeenschappen de informatie rechtstreeks kunnen invoeren, en later desgewenst aanpassen. Dat betekent minder kans op fouten. Wanneer kerkgenootschappen hun wekelijkse kerkdienst(en) graag vermeld zien in één van de weekbladen, dan kunnen zij een eenvoudige handleiding over de werkwijze opvragen door te mailen naar redactie@achterhoeknieuws.nl.
De deadline voor het invoeren van de informatie over de kerkdiensten ligt op de vrijdag voor plaatsing om 09.00 uur.

Voor Aaltens Nieuws is de nieuwe werkwijze per 1 januari ingevoerd, voor andere kranten gebeurt dat zo spoedig mogelijk. Vanaf week 9 is het de enige manier waarop kerkdiensten kunnen worden aangeleverd; aanleveren per mail is dan niet meer mogelijk.

Op deze manier kunnen alleen kerkdiensten worden ingevoerd, met een maximum hoeveelheid tekst ter grootte van 300 lettertekens. Wanneer een kerkgenootschap graag ook de misintenties vermeld wil zien, kan men voor informatie over de mogelijkheden mailen naar verkoop@achterhoeknieuws.nl.