Record deelname kruisjassen Beneman

VRAGENDER - Op maandag 28 januari heeft het kruisjasseizoen bij Beneman een record gevestigd. Voor het eerst in acht jaar is het deelnemersaantal weer boven de 70 uitgekomen. Het is heel mooi om te zien dat de belangstelling voor het kaartspel toeneemt.

Het was weer een gezellig gebeuren en na drie boompjes kaarten werd de ranglijst opgemaakt. Op de laatste plaats eindigden deze keer Overkamp/ter Bogt met een score van 2799 punten. Derde werden de heren Donnie Overkamp/Bennie Spijkers (4266 pnt) en tweede de heren Spijkers/Mokkink (4364 pnt). Met 45 punten meer (4409 pnt) werd het koppel Klein Gunnewiek/Hulshof eerste, de winnaar van het afgelopen seizoen.

Maandag 25 februari wordt alweer ronde zes van het kruisjasseizoen gespeeld. De start is om acht uur bij Beneman in Vragender. Rond kwart over elf worden de prijzen verdeeld en kan men weer tevreden huiswaarts keren. Meedoen doe je voor de gezelligheid dus paren die niet voor alle acht avonden gaan zijn natuurlijk nog van harte welkom om eens te komen kijken. Mocht de maat niet kunnen, kom gewoon even kijken en misschien kun je invallen.