Kaarten met KBO

LIEVELDE - KBO Lievelde verzorgt weer een kaartdag. Die vindt plaats vindt op vrijdag 8 maart. De leden van de KBO-afdelingen uit de Achterhoek worden hiervoor uitgenodigd. De locatie is het Bernard Vos Clubhuus, Bergstraat 5, Lievelde.

De deelnemers aan deze kaartdag dienen zich uitsluitend aan te melden bij het secretariaat van hun eigen afdeling. De secretariaten op hun beurt zorgen ervoor dat de deelnemers worden doorgegeven aan de organisatie van de kaartdag: KBO Lievelde. Namen zijn hieronder vermeld bij de onderdelen Bridge en Kruisjassen/solokaarten. Als een aangemelde deelnemer/-ster later alsnog verhinderd is, dient hij/zij zelf voor een vervanger/-ster te zorgen.
Vrijdag 8 maart, aanvang 9.45 uur. De deelnemers dienen uiterlijk om 9.30 uur aanwezig te zijn om zich te laten inschrijven. De secretariaten van de KBO-afdelingen kunnen de namen van de bridgers vanaf 25 februari tot en met 3 maart aanmelden bij Henk Dekker (telefoon 0544-464498). Bij voorkeur per e-mail: henkdekker41@hetnet.nl.Kosten: 5 euro per persoon. Dit is ter bestrijding van de kosten en bij binnenkomst wordt hiervoor een kop koffie of thee en tijdens het kaarten worden hiervoor enkele hapjes aangeboden. De deelnemers van de KBO Lievelde melden zich aan bij mevrouw Marieke Adema (0544-377824) Bij voorkeur per e-mail: m.adema5upcmail.nl. Ook het afmelden en opgeven van de vervanger van Lievelde gaat via Marieke Adema.
Aanvang: 14.30 uur. De deelnemers dienen uiterlijk om 14.15 uur aanwezig te zijn om zich te laten inschrijven. De secretariaten van de KBO-afdelingen kunnen de namen van de kruisjassers en solokaarters vanaf 25 februari tot en met 3 maart liefst paarsgewijs aanmelden bij Marieke Adema (telefoon 0544-377824) Bij voorkeur per e-mail: m.adema5@upcmail.nl. Kosten: 5 euro per persoon. Dit is ter bestrijding van de kosten en bij binnenkomst wordt hiervoor een kop koffie of thee en tijdens het kaarten worden hiervoor enkele hapjes aangeboden.

Informatie
Verdere informatie is de krijgen bij de voorzitter (Clemens Nales, tel. 06-25402674) of de secretaris (Herman Everink, tel. 0544-373081) van KBO Lievelde.