Twan Wolters, de jonge ambassadeur van Stichting Opkikker. Foto: PR
Twan Wolters, de jonge ambassadeur van Stichting Opkikker. Foto: PR Foto:

Twan (7) zamelt mobieltjes in voor Stichting Opkikker

Help mee zieke kinderen en hun gezin een mooie dag te bezorgen

GROENLO - "Ik ben Twan Wolters, 7 jaar oud en ik ben ambassadeur van Stichting Opkikker geworden. In Nederland zijn er nogal wat gezinnen waarvan een kind langdurig ziek is. Dat is niet leuk voor het kind maar ook voor de rest van het gezin is het een moeilijke periode. Bij mij thuis is mijn zusje lichamelijk en geestelijk gehandicapt. Wij hebben in november 2018 een Opkikkerdag aangeboden gekregen door Stichting Opkikker. Het was een dag met allerlei leuke activiteiten, helemaal afgestemd op ons gezin. We konden hierdoor even alles vergeten en de dag is een blijvende herinnering voor ons gezin."

"Omdat ik zelf zo heb genoten van de Opkikkerdag, ben ik ambassadeur geworden van Stichting Opkikker. Ik help nu om mensen in mijn omgeving bekend te maken met het werk van de stichting. Het doel is om ook andere kinderen en hun familie zo'n geweldige dag te laten beleven.
De stichting werkt vooral met vrijwilligers en is helemaal afhankelijk van donaties, sponsoring en acties die georganiseerd worden. Elk jaar verrast de Stichting Opkikker wel 2000 gezinnen met een Opkikkerdag.Als ambassadeur van de Stichting ben ik begonnen met het inzamelen van oude/kapotte mobieltjes. Voor elke ingeleverde mobiel krijgt de Stichting een vergoeding die varieert tussen de 0,35 en 3,00 euro. Het geld dat wordt opgehaald met de mobieltjesactie wordt gebruikt om Opkikkerdag te organiseren. We hebben al twee dozen gevuld met oude mobieltjes maar we hopen op nog meer volle dozen!
Heeft u oude en/of kapotte mobieltjes? Deze kunt u inleveren bij mij thuis aan de Slatmansweg 4, bij de kantine van sportpark Den Elshof, op mijn school De Watermolen locatie Wheme, bij kapsalon Lichtenberg en bij kindercentrum 't Belhameltje in Beltrum."

"Bekijk ook mijn Facebookpagina voor foto's van onze opkikkerdag en om op de hoogte te blijven van deze actie."