Sport mee! bij de Hamalandhal

50 Achterhoekse sportaanbieders organiseren sportcursussen voor mensen met beperking. Om mensen met een beperking op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met al het sportaanbod dat onze regio rijk is, wordt in de maanden april en mei van dit jaar het sportstimuleringsproject 'Kies je Unieke Sport' georganiseerd.

De Hamalandhal is één van de Achterhoekse locaties waar de cursus 'Kies je unieke Sport' wordt aangeboden. In april en mei worden er 3 sportinstuiven georganiseerd waarbij de sportzaal wordt gevuld met sport- en spelmateriaal! Een estafetteparcours, balgooien (waarbij de snelheid van de bal kan worden gemeten), touwtrekken, het spelletje rond-de-tafel, tennis, een doelschietspel, samen een XXL-bal overgooien en nog veel meer leuke sporten en spellen!
Lekker samen bewegen waarbij het plezier voorop staat!

De sportinstuiven vinden plaats op de volgende data:
-Zaterdag 06/04/2019
-Zaterdag 20/04/2019
-Zaterdag 11/05/2019
Tijdstip: van 10:00 tot 12:00 uur

Organisatie door: Projectteam "Sport mee!"

"Sport mee!" is een sportstimuleringsproject dat zich inzet voor mensen met een verstandelijke beperking. Het project wordt uitgevoerd in 2019 en 2020 en is een initiatief van de Hamalandhal, Seesing Personeel | Longa`59, de Hamalandschool, Het Bariet, Zozijn Kind & Jeugd, De Lichtenvoorde, Centrum in Beweging, Bravo 2.0 / Gezondheidscentrum, Tennisvereniging LTC de Kei, Zwembad Meekenesch en Brichbouw Sportondersteuning.

Aanmelden kan tussen 1 en 20 maart via de site: www.kiesjeuniekesport.nl.