Nieuwe startlocatie toertochten Keitrappers

LICHTENVOORDE - Startplaats van de Keitrappers-toertochten was de laatste jaren Zwembad Meekenesch. Dit met het vooruitzicht op de realisatie de Sportboulevard. Omdat deze plannen op een laag pitje staan is er gekozen voor een andere startlocatie vanuit startplaats Lichtenvoorde: Kei-Fit aan de Lievelderweg 88a.

In 2019 organiseert WTC Keitrappers twee toertochten vanaf deze startplaats.

Race/MTB-tocht
Op zondag 14 april is er de keuze uit een Race of een MTB-tocht. MTB-tocht met keuze uit afstanden van 30/40/50/60 km. Mountainbike-tocht richting Halle/ Varsseveld over circuit Kappenbulten waar een technische track is uitgezet, de bossen van het Noorderbroek en natuurlijk de Vennenbulten.

Brünerheide-tocht
Keuze uit afstanden van 85 en 110 km. Race/weg-toertocht door het fraaie en afwisselende Achterhoeks coulissenlandschap en de heuvels van de Duitse grensstreek tot aan Hamminkeln.

Lus om Lievelde
Op zondag 10 november MTB-tocht met keuze uit afstanden van 30/40/50 en 60 km.

Lus van Beltrum
Vanuit startplaats Beltrum wordt op zondag 20 oktober De MTB -tocht 'Lus van Beltrum' georganiseerd. Een van de oudste mountainbike tochten in de Achterhoek met afstanden van 30/40/50/60 km

Voor meer informatie over deze tochten of WTC Keitrappers, zie de website.


www.keitrappers.nl


Amivedi

OOST GELRE - In Lievelde zijn twee katten gevonden: op de Eefselerweg een geheel zwarte poes en op de Europaweg een grote rood/witte kater. In Zieuwent is op de Zieuwentseweg een zwart/witte kater gevonden. Hij heeft een zwart vlekje op de kin, een zwarte rug en staart, is ongecastreerd. Voor informatie kunt u contact opnemen met Stichting Amivedi, meldpunt Aalten/Achterhoek, Sylvia Spaargaren, tel. 088 – 0063305 of mailen naar achterhoek@amivedi.com.