Foto: Renske Hummelink
Foto: Renske Hummelink

Jaarlijks donateursconcert Harmonie Zieuwent Mariënvelde

ZIEUWENT - In haar jubileumjaar presenteert de harmonie Zieuwent Marienvelde haar jaarlijkse donateursconcert op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart als vanouds bij het Parochiehuis. Mede dankzij de steun van vele inwoners uit Zieuwent, Marienvelde en omgeving heeft de harmonie in die 90 jaar kunnen groeien tot een bruisende vereniging die zeer diverse, muzikale concerten geeft voor jong en oud en altijd in is voor nieuwe uitdagingen.

Denk bijvoorbeeld aan Summer Sounds in 2017 waarbij met ondersteuning van lokale muzikanten en een prachtige lichtshow het dorpsplein van Zieuwent werd omgetoverd tot een plein met een spectaculaire muziekshow. Het 90-jarig bestaan van de harmonie zal dan ook zeker niet ongemerkt voorbijgaan. Maar voor nu wordt dit bijzondere jaar uiteraard geopend met het jaarlijkse donateursconcert.

Voor het eerst in haar 90-jarig bestaan neemt het orkest het publiek mee naar een 'Buitenaardse wereld' vol sterren, planeten, ufo's en buitenaardse wezens. Raak verwonderd over de magie van muziek die u bijvoorbeeld meeneemt naar Mars, Venus en de mysteries rondom Darth Vader en Star Wars. Beleef een reis door een waanzinnig planetenstelsel met Cassiopeia, bewonder de sterren aan de hemel met Counting Stars en stap aan boord van legendarische ruimteschepen van de Thunderbirds. Uiteraard zullen ook alle leerlingen van de harmonie meedoen aan dit buitenaards avontuur.

Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar bij de Spar in Zieuwent (5 euro per stuk) maar uiteraard is er de mogelijkheid om op de avonden van het concert een kaartje bij de entree te kopen. De avonden starten om 20.00 uur.