KSH organiseert 7 x 7 voetbaltoernooi

HARREVELD - De carnaval zit er al weer op en daarom kijken ze in Harreveld alvast weer uit naar het volgende feestje. Na de eerste twee edities van het 7 tegen 7 voetbaltoernooi voor familie- en vriendenteams, kan de datum voor de derde editie alvast genoteerd worden. Op vrijdag 14 juni krijgt de succesformule een vervolg. Aanvang is om 19.30 u.

Deelnemen kan iedereen vanaf 16 jaar en de teamsamenstelling is vrij. Was het vroeger nog een familievoetbaltoernooi, nu hoeft er geen verwante relatie te zijn met een kopman of kopvrouw. Zo wordt de drempel om mee te kunnen doen weggenomen en wordt het eenvoudiger om een team samen te stellen.

Het is dan nog wel vroeg, maar toch kan iedereen zijn of haar teamgenoten van de vorige edities alvast aansporen vrijdag 14 juni vast te zetten in de agenda voor dit voetbalfeest. Bij deze natuurlijk ook ruim de kans om anderen aan te spreken ook hier aan mee te gaan doen, zodat de organisatie nog meer teams kan verwelkomen. Er is gekozen voor een vrijdagavond omdat er geen vrije zondag beschikbaar was en ten tweede om nog meer 7-tallen mee te laten doen. Ook in Mariënvelde gaat de organisatie dit toernooi promoten. Zeker omdat de seniorenteams van KSH en Mariënveld volgend seizoen ook samen zullen gaan. Een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen.

Meedoen kan met een eigen samengesteld team, waarbij een 7-tal moet bestaan uit minimaal een dame in het veld en er mogen maximaal vier spelers in zitten die spelen in een standaardcompetitie (A-categorie). Overige informatie zal te zijner tijd verspreid worden via de besturen en leiding van beide verenigingen en via de mediakanalen.

De organisatie KSH 7 tegen 7 voetbaltoernooi wenst iedereen alvast een goed voetbalseizoen en hoopt op een grote opkomst op vrijdag 14 juni.


Kickboksen bij Prikkelz

GROENLO - Prikkelz organiseert een kickboksclinic. Heb je zin om een middagje lekker te sparren en de kneepjes van het kickboksen te leren? Op vrijdag 22 maart is er van 14.45 tot 16.30 uur een clinic in samenwerking met Frans van Gent van Powerfulness. Er is plek voor maximaal vijftien kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar. De kosten zijn 2,50 euro per kind. Vanaf 14.30 uur staat de ranja klaar. De workshop vindt plaats in De Mattelier in Groenlo. Aanmelden kan alleen via info@prikkelzgroenlo.nl (graag naam en telefoonnummer ouder/verzorger vermelden).