LZ Kuypers Hair&Wellness veroordeeld tot de nacompetitie

Afgelopen vrijdag stond de topper in de eerste divisie op het programma tegen drievoudig landskampioen FCK de Hommel uit Den Bosch, dat drie verliespunten minder had dan LZV. Deze wedstrijd moest gewonnen worden om de kampioenskansen levend te houden.

De eerste 10 minuten waren de Bosschenaren feller en hadden zij de overhand, maar de rest van de wedstrijd dicteerde LZV Kuypers Hair&Wellness de wedstrijd. Maar tegen de verhouding in gingen zij toch, door twee standaard situaties, aan de leiding met 2-0 en maakte Dylan de Bruin met een geweldige actie voor rust de aansluiting.
Na de rust hetzelfde beeld, veel aanvallen van LZV maar toch een goal van FCK de Hommel. De ruggen werden gerecht en via twee geweldige aanvallen maakte Yordi Orriens twee sublieme goals :3-3. De spelers waren nog aan het nagenieten van de gelijkmaker maar 5 seconde later lag de bal reeds weer in de goal 4-3. LZV probeerde alles maar de keeper van de tegenstander keepte de wedstrijd van zijn leven. Zelfs een vrije 10 meter trap van een zekere specialist, Yasin Erdal, trof geen doel!
Helaas is LZV veroordeeld tot de nacompetitie!

A.s vrijdag staat de Gelderse twist tegen ZVV Ede om 21.00 uur in de Hamalandhal op het programma.