Bingo in de Treffer

LICHTENVOORDE - Zin in een gezellige middag of gewoon eens kennis maken met de Krachtige Belangen Organisatie voor 50-plussers? Kom dan op woensdag 27 maart om 14.00 uur naar de Treffer aan de Raadhuisstraat. Gastvrouwen Rikie, Annie en Gerdien staan dan weer klaar om voor alle enthousiaste bingoliefhebbers een gezellige middag te organiseren. De organiserende dames hebben een ruime ervaring in het 'hosten' van een bingomiddag dus gezelligheid troef. Op diverse manieren moeten de bingokaarten ingevuld worden. Hoe gecompliceerder, hoe mooier de prijs die aan een volle bingokaart verbonden is. De entree is gratis en voor de prijs van een kopje koffie of thee hoeft u het zeker niet te laten.


Kunstmarkt bij Watermolen Berenschot

WINTERSWIJK - Bij Watermolen Berenschot aan de Wooldseweg in Winterswijk-Woold wordt op zaterdag zaterdag 6 juli en zondag 7 juli, van 11.00 tot 17.00 uur een kunstmarkt gehouden. Het is de vijftiende editie van deze kunstmarkt. Belangstellenden kunnen zich nog inschrijven om deel te nemen aan de kunstmarkt.

Op deze lustrumeditie tonen 95 kunstenaars uit Nederland, Belgiƫ en Duitsland hun werken. Het zijn zowel professionele- als amateurkunstenaars. Bezoekers kunnen diverse kunstuitingen bewonderen zoals houtdraaien, keramiek, zilveren sieraden, aquarellen vol kleur, stillevens, handgemaakte poncho's, houtbewerking, glas in lood, pentekeningen, sieraden van een edelsmid, glaskunst aquarellen, olieverfschilderijen, smeedwerk, gerecyclede kunst, beeldhouwen, steen bewerking, pentekenen, papiercollages, glaskunst.
Belangstellenden kunnen tijdens deze dagen ook het eeuwenoude Rijksmonument Berenschot's Watermolen bekijken.

Meer informatie of een inschrijfformulier is te vinden op: www.stichtingberenschot.nl, of mail: info@stichtingberenschot.nl, tel. 0543-564229.