LZV Kuypers hair&wellness stelt de play-offs veilig

Afgelopen vrijdag speelden de zaalvoetballers van LZV de Gelderse derby tegen ZVV Ede. Deze jonge en gepromoveerde club speelde onbevangen maar kon de Lichtenvoordse ploeg niet bijbenen.
LZV moest de nare smaak van de zeer onterechte nederlaag tegen FCK de Hommel proberen weg te spoelen door te winnen en zich veilig te spelen voor de play-offs, voor een plaats in de eredivisie en dat lukte soeverein.

Deze avond dicteerde LZV, zoals verwacht, de wedstrijd. Snel werd het 2-0 door twee goals van Joey Jejejan. Voor de rust kon ZVV Ede nog tegenscoren.
Na de rust zorgde Yordi Orriens met 2 goals voor een comfortabele voorsprong. Yassin Erdal scoorde nog eenmaal en de tegenstander, eindstand 5-3.

De komende twee weken speelt LZV tweemaal uit, voordat zij op vrijdag 12 april tegen, ook een play-off kandidaat, BE'79 uit Tilburg thuis in de Hamalandhal afsluiten.