Afbeelding
Foto:

Oplossing rubriek
'Is dat er neet ene van...?'

LICHTENVOORDE - In de Elna van 20 februari publiceerden we bovenstaande foto in de rubriek 'Is dat er neet ene van....?'. Hierop heeft de oudheidkundige vereniging Lichtenvoorde van Hemmy Lefering de volgende reactie ontvangen waarmee een aantal personen geïdentificeerd konden worden.

Hemmy schrijft: "Ik wil graag reageren op de oproep over de foto met code LICHT03. Deze foto is inderdaad van schildersbedrijf Fa. B.F. Lefering uit 1930. Ik weet wel enkele namen, te weten: eerste van links is mijn vader H.J.A (Hendrik) Lefering, tweede van links is mijn oom B.J. (Bernhard) Lefering ( de vader van o.a. Aad Lefering, de drogist aan de Dijkstraat), eerste van rechts is knecht Bernhard Hulshof (beter bekend onder zijn bijnaam `dikken Hulshof`). De rest is mij niet bekend, ik ben namelijk in 1930 geboren."

De VOL is erg blij met deze reactie. Wie weet wie de overige heren op de foto zijn, kan nog steeds reageren door te (laten) mailen naar theowithag@kpnmail.nl onder vermelding van LICHT03. Uw medewerking wordt zeer op prijs gesteld.