Afbeelding
Foto:

Oost Nederlandse Kampioenschappen Acro

Zaterdag 23 maart jl. deden er 4 teams van Spirit'90 mee aan de ONK acro in Wijchen.

In het eerste blok was het de beurt aan Puck, Laura en Nena. De meiden hadden deze week te horen gekregen dat ze alsnog mee mochten doen, super fijn!
Hun oefening verliep heel goed. Ze waren best gespannen of elk onderdeel wel goed zou gaan. Gelukkig gingen de onderdelen goed en werden ze beloont met een mooie score.
In hetzelfde blok was het daarna de beurt aan Lynn en Doris. Vanaf het begin van de oefening kon je zien dat ze er zin in hadden. Ze maakten er een mooie show van.

In het volgende blok waren Fabiƫnne Maaike en Myon aan de beurt. Zij lieten een fantastische oefening zien. Helaas werd er 1 onderdeel door de jury bestraft met een aftrek van -0,3 tijdsfout. Wij waren het hier helemaal niet mee eens maar helaas konden we er niets mee. Het was erg zuur want zonder deze strafpunten waren ze 3e geworden.
Als laatste was het de beurt aan Digna en Eline.Vanaf de eerste noot van de muziek zaten ze beide weer helemaal in hun rol. Ze lieten een prachtige oefening zien zonder tijdsfouten. Helaas viel de score wat tegen!

Uitslag:
Puck, Laura en Nena                 4e plek
FabiĆ«nne, Maaike en Myon        5e plek
Digna en Eline                         13e plek
Lynn en Doris                         19e plek
Meiden jullie hebben het allemaal super goed gedaan, we zijn trots op jullie.

Puck, Laura en Nena mogen nog een ronde verder en gaan dus naar de halve NK!
Gefeliciteerd meiden!