Sportschooleigenaar Robin Firing. Foto: Niice Digital Marketing
Sportschooleigenaar Robin Firing. Foto: Niice Digital Marketing

Heropening sportschool PTRobin op 31 maart

Heropening sportschool PTRobin op 31 maart

GROENLO - Maandenlang is er flink verbouwd en vernieuwd bij sportschool PTRobin aan de Marhulzenweg in Groenlo. Zo is er onder meer een leegstaand pand bij aangetrokken en compleet omgetoverd tot fitnesszaal. Deze zaal biedt de Groenlose sportschool meer mogelijkheden voor zowel individuen als sporters in groepsverband. Sportschooleigenaar Robin Firing hoopt hiermee nog beter te kunnen voorzien in de vraag en wensen van de sporters.

Robin is in 2013 voor zichzelf begonnen als personal trainer. Door de jaren is dit verder uitgebreid met onder andere groepslessen. Robin geeft aan: "wat we tot nu toe hebben bereikt is prachtig. We hebben een topteam van zes gemotiveerde collega's binnen PTRobin en het ledenaantal is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Waarom men de keuze maakt voor onze sportschool? Ik hoor vaak dat mensen de sfeer erg prettig vinden en dat we niet een standaard sportschool zijn. Samen sporten staat hoog in het vaandel. De toekomst ziet er goed uit."

De afgelopen maanden is er flink verbouwd en vernieuwd bij de sportschool in Groenlo. Er is uitgebreid met een gloednieuwe fitnesszaal, waar groepslessen verzorgd zullen worden. Eén van deze groepslessen is CrossFit, waar PTRobin onlangs officiële partner van is geworden. "Daarnaast zitten er alweer nieuwe ontwikkelingen in de pijplijn, waarover we later meer vertellen." Om de heropening te vieren houdt PTRobin een open dag op zondag 31 maart van 10.00 uur tot 14.00 uur. Iedereen is welkom. Meer info: ptrobin.nl.


Sportschooleigenaar Robin Firing. Foto: Niice Digital Marketing