Foto: Jorieke Philippi
Foto: Jorieke Philippi

Modeshow vol passie voor de nieuwste voorjaarstrends

LICHTENVOORDE- De lente hangt in de lucht en dat betekent voor velen voorjaarskriebels en zin in een frisse look met een nieuwe garderobe. Daarom organiseert de modecommissie van Promotie Lichtenvoorde op koopzondag 7 april een modeshow met de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen en accessoires.

De markt van Lichtenvoorde leent zich al tientallen jaren voor het showen van kleding. 'Passie voor mode' is dan ook het motto.

'Vanaf het terras genieten van de modeshow'

Om 13.45 uur en om 15.15 uur kan men onder het genot van een hapje en drankje op het terras genieten van alle moois dat het komende seizoen gedragen wordt. Jurken, broeken, shirts, schoenen; allemaal in de nieuwste kleuren en modellen voor dames, heren en kinderen uit vijftien modewinkels uit Lichtenvoorde.

Vlak voor de modeshows zijn er optredens van de dansers van MOTIVdance. De hele middag is er in de rest het centrum ook een kleine beleving. Men kan de living statues van 'Wij vinden u leuk' tegenkomen of een clown met ballonnen. Voor de kleinsten is Lonnie Ballonnie aanwezig om ze in vrolijke kleuren te schminken.

De winkels zijn zondag 7 april geopend van 13.00 tot 17.00 uur.