Lidwien Stortelder werd in het zonnetje gezet. Foto: PR
Lidwien Stortelder werd in het zonnetje gezet. Foto: PR

Juf Lidwien al 25 jaar op haar Stekkie

Juf Lidwien al 25 jaar op haar Stekkie

MARIËNVELDE - Afgelopen vrijdag is Lidwien Stortelder in het zonnetje gezet door ouders, kinderen en collega's van de peuterspeelzaal en de basisschool in Mariënvelde. Lidwien is inmiddels 25 Jaar werkzaam als vrijwilligster op 't Stekkie, een mijlpaal die niet onopgemerkt voorbij kon gaan.

Vlak nadat haar dochter vier jaar werd en naar de basisschool ging, heeft ze zich aangemeld als vrijwilligster om vervolgens nooit meer weg te gaan. Lidwien is daardoor in Mariënvelde voor velen een vertrouwd gezicht. Zij geniet nog steeds met volle teugen van het werken op de peuterspeelzaal en is voorlopig nog niet van plan te stoppen.

Medewerkers van 't Stekkie, ouders en leerkrachten van de basisschool hebben Lidwien in het zonnetje gezet. 's Ochtends werd de niets vermoedende Lidwien opgehaald thuis. Op school werd ze welkom geheten door de peuters, basisschoolleerlingen, collega's, echtgenoot, kinderen en kleinkinderen, die een erehaag hadden gevormd. Er werd vervolgens een ontbijt aangeboden, muziek gemaakt en feest gevierd met de kinderen. Om 11.00 uur kwamen de ouders om haar te feliciteren. Het was voor Lidwien een onvergetelijke ochtend.