Daniëlle en Ton Fox. Foto: PR
Daniëlle en Ton Fox. Foto: PR

Fox Horeca sluit zijn deuren

'We willen privé wat meer ademruimte en weer als ondernemerspaar samenwerken'

Door Barbara Pavinati

VRAGENDER- Na 22 jaar sluit Fox Horeca in Vragender de gastvrije deuren en gaan de eigenaren Ton en Daniëlle Fox zich richten op hun horecagelegenheid Welgelegen in Groenlo. Op Tweede Paasdag 22 april is de laatste dag dat Fox Horeca open is.

Ton en Daniëlle hebben na deze bekendmaking hartverwarmende reacties gekregen. Veel mensen vinden het jammer dat ze stoppen met hun unieke horecaconcept. De telefoon stond na de bekendmaking ervan roodgloeiend en veel bezoekers komen nog voor het sluiten een keer eten. Daniëlle vertelt: "We hebben met veel plezier bij Fox gewerkt en willen alle gasten bedanken voor hun vertrouwen in ons. Wij veranderen niet en al onze vaste en enkele ambulante medewerkers gaan mee. De vertrouwde gezichten van Fox zullen dus blijven. We ontvangen onze gasten van Fox Horeca straks graag bij Welgelegen in Groenlo. "

Weer samenwerken als ondernemersechtpaar
Ton en Daniëlle vertellen: "Drie jaar lang hebben we twee bedrijven gehad en dat was best pittig. Ton was het aanspreekpunt bij Welgelegen en Daniëlle bij Fox Horeca. We wilden graag privé wat meer ademruimte en weer samenwerken als ondernemersechtpaar. Bij Welgelegen in Groenlo is er de ruimte om allebei als gastheer en gastvrouw te werken. We kunnen er beiden doen waar we goed in zijn en waar we plezier in hebben. Het concept van Welgelegen gaat niet veranderen. We hebben lang over deze beslissing nagedacht en verschillende mogelijkheden overwogen. Het was een besluit dat ons aan het hart ging. Voor Welgelegen hebben we heel veel nieuwe plannen die we nu kunnen gaan uitvoeren. Daar was eerder met twee horecagelegenheden geen tijd voor."

Pand te koop
Het pand aan de Winterswijkseweg in Vragender is te koop gezet via Scheers & Roes Makelaars in Groenlo. Daniëlle: "Het wordt niet als horecagelegenheid verkocht, de invulling voor het gebruik van het onroerend goed staat open. Wat ervoor in de plaats komt, blijft dus vooralsnog een verrassing."