Longa '59 promotie en kampioenschap dichtbij

LICHTENVOORDE - Donderdag 4 april kunnen de tot nu toe ongeslagen speelsters van Dames 1 van volleybalvereniging Seesing Personeel | Longa '59 het kampioenschap opeisen en na lange tijd weer promoveren naar de Derde Divisie. Voordat dit een feit is moeten de dames eerst de nummer 12, DIOS Dames 1 zien te verslaan. Het bestuur rekent aankomende donderdag om 20.30 uur op een spannend duel!

Het gaat goed met Seesing Personeel | Longa'59. Het sportieve succes groeit. Ook Dames 2 streeft zaterdag 6 april om 16.30 uur naar het kampioenschap. Bij winst promoveert het team naar de promotieklasse. Seesing Personeel | Longa'59 hoopt dat de kampioenschappen nog een extra impuls geven aan het sportieve succes van de vereniging. We nodigen u dan ook van harte uit om onze dames aan te moedigen in de Hamalandhal in Lichtenvoorde.


Opnieuw nederlaag voor Litac

LICHTENVOORDE - Wisselvalligheid is troef. Winnen van de vermoedelijke kampioen en verliezen van nummer. laatst. Leverde de uitwedstrijd in Sittard nog weinig problemen op, nu deelden de Limburgers een ware dreun uit. Door twee nederlagen in successie wordt het nog oppassen geblazen om niet te degraderen.

3e divisie Litac- Sittard 2-8
Een enorme deceptie. De Limburgers kwamen in dezelfde samenstelling uit als in de door hen verloren thuiswedstrijd (4-6). Bij Litac speelde men zonder Sander Spijkers. Het begin was hoopvol toen Aaron Albeck de 1-0 op het scorebord bracht. Daarna ging het totaal mis. Alleen Pim Kuipers wist nog een punt in de wacht te slepen. Edwin Rensen kwam helemaal niet tot winst. Door deze forse nederlaag is het Lichtenvoordse team afgezakt naar de voorlaatste plaats. In de gevarenzone dus, terwijl men na de zeer geslaagde eerste competitiehelft nog een potentiële titelkandidaat was. Maar die gevarenzone geldt voor alle teams, behalve voor koploper Vught – het meest stabiele team- die een grote voorsprong heeft opgebouwd. Alle overige teams zijn nog niet veilig: slechts twee punten is de marge tussen Litac en nr. 2. Er kan dus nog van alles gebeuren.

Komende week gaat Litac op bezoek bij koploper JCV uit Vught, die in de hele competitie slechts 1 wedstrijd verloor en dat was tegen Litac.