Foto: PR KSV
Foto: PR KSV Foto:

Uitvoering KSV in nieuwe shirts

VRAGENDER - Afgelopen zaterdagmiddag was het een drukte van belang op Sportpark de Bult in Vragender. De jeugdafdeling van KSV-gym hield een uitvoering die op grote belangstelling mocht rekenen. Ongeveer 50 jeugdleden lieten deze middag zien wat ze allemaal kunnen in de gymzaal. Thema deze middag: kinderen voor kinderen.

De middag werd op een speciale manier geopend; alle kinderen kwamen op in een mooi nieuw rood shirt. Aanwezige vertegenwoordigers van sponsor Porskamp Installatietechniek werden naar voren gehaald en hartelijk bedankt. Na dit officiƫle moment was het de hoogste tijd voor een gezamenlijke warming-up dans op 'bewegen is gezond' als voorbereiding op het afwisselende programma. Er werd gedanst, er werden oefeningen op de toestellen gedaan, ook was er acrobatiek te zien en de allerjongsten gaven ook nog een mooi optreden met de parachute. De meeste kinderen straalden van oor tot oor en hadden tussendoor zelfs nog even tijd om trots te zwaaien naar papa, mama, opa, oma of een andere bekende.

In de pauze van de uitvoering werd er een verloting gehouden. Ondernemers uit Vragender en Lievelde hadden mooie prijzen beschikbaar gesteld. Aan het eind van de middag werd ook leidster Anouk Groot-Kormelink nog even in het zonnetje gezet voor het in elkaar zetten van de mooie uitvoering.

De middag werd afgesloten met een gezamenlijke dans. Daarna volgde nog een groot applaus en kon iedereen moe maar voldaan huiswaarts keren.