Matinee concert Vragenderer molen

VRAGENDER - Op zondag 14 april geeft Antonius Vragender haar voorjaarsconcert in Vragender. Fanfare, slagwerkgroep en leerlingen willen u die middag verrassen met een gevarieerd programma voor jong en oud. Er is gekozen voor een bijzondere locatie; korenmolen De Vier Winden.

Speciaal voor dit middagconcert zal onder andere het sprookje Rapunzel ten gehore worden gebracht. Hierbij krijgt de fanfare hulp van Demi, die als verteller het verhaal bij de muziek zal verzorgen. Mocht het weer het niet toelaten dan zal er uitgeweken worden naar zaal Overkamp. Het concert start om 14.00 uur en de toegang is gratis.


Percussie met Prikkelz

GROENLO - Prikkelz organiseert een workshop percussie in samenwerking met The Shuffle Percussion Group. Onder leiding van John Sonderen leren de deelnemers de basis van percussie. Er wordt gewerkt aan ritmes en techniek, gekeken naar verschillende soorten percussie en uiteraard veel gespeeld. De workshop wordt gehouden op vrijdagmiddag 12 april van 14.45 tot circa 16.15 uur bij de Mattelier. (vanaf 14.30 uur staat er ranja klaar). Iedereen tussen de 6 en 12 jaar is welkom om aan deze workshop mee te doen. Kosten 2,50 euro per persoon. Aanmelden: naam en telefoonnummer mailen naar info@prikkelzgroenlo.nl.