Een werk uitgevoerd in keramiek. Foto: KBO
Een werk uitgevoerd in keramiek. Foto: KBO

KBO 'Door & Voor' info-markt voor jong en oud

LICHTENVOORDE - In de paasvakantie op woensdag 24 april organiseert Krachtige Belangen Organisatie voor 50-plussers alweer voor de vierde keer een grote informatiemarkt in De Treffer. Dit jaar zijn ook (klein)kinderen van harte welkom.

Oorspronkelijk was het doel van deze zogenaamde 'Door & Voor' dag om leden elkaar te informeren over wat zij zoal doen tijdens de tientallen activiteiten die per week plaats vinden. Prachtige schilderstukken, beeldhouwwerken, bloemstukken, handwerken, keramiek objecten, enzovoort werden tentoongesteld. Daarnaast konden de leden zich ook breed laten informeren over wat er nog meer mogelijk te doen is op het gebied van sport, educatie en cultuur. De eerste keer was meteen een zodanig succes dat de organisatie besloot om deze infomarkt niet beperkt te houden tot eigen leden maar dat bij de volgende edities ook alle andere belangstellenden van harte welkom zijn. Inmiddels is haast sprake van een tweejaarlijkse traditie En omdat de vierde 'Door & Voor' dag dit jaar ook nog eens in de schoolvakantie valt, zijn de kleinkinderen van de leden ook van harte welkom om met opa en of oma even een kijkje te nemen. Bij de ingang ligt een kleine attentie op de jonge bezoekers te wachten.

De 'Door & Voor'-dag is van 14.00 tot 17.00 uur geopend voor alle belangstellenden. De volgende activiteiten zijn te zien: schilderkunst, keramiek, dans, zang, talen, computerinfo, houtsnijkunst, cursusinfo, bloemschikkunst, jeu de boules, biljart, yoga, kaarten, handwerken, fiets- en wandelroutes, zentangle en wandelvoetbal. De entree is gratis. Voor wie niet in de gelegenheid is om langs te komen maar toch geïnteresseerd in de KBO en haar activiteiten, kijk op de website www.kbolichtenvoorde.nl, op de voorlaatste pagina van deze Elna bij KBO Actief of kom op een woensdagochtend langs in 'De Treffer' voor informatie.