Afbeelding
Foto:

Nieuwe trainer Freerunning bij Spirit '90

Sinds enkele jaren wordt er freerunning gegeven bij Spirit'90. Vanaf dag 1 is dit een groot succes en zijn er zelfs wachtlijsten bij een aantal groepen!

Freerunning is een uitdagende buitensport die tegenwoordig ook veel in zalen wordt beoefend. Bij freerunning proberen de deelnemers zo vloeiend en snel mogelijk een parcours te overwinnen. Deze sport biedt veel uitdaging voor jongens en meisjes die graag hun grenzen verleggen en veel lef hebben!

De training op de zondag en maandag werden altijd verzorgd door Dave Busch. Hij gaat het stokje overdragen aan Keanu Rosmuller uit Varsseveld. De komende weken zullen zij nog samen in de trainingshal aan de Mercatorstraat te vinden zijn.

Naast de lessen die Keanu gaat verzorgen, is er ook nog freerunning in de Hamalandhal. Voor meer informatie over alle trainingen, kunt u kijken op www.spirit90.nl

De wachtlijsten voor de zondag en maandag zijn weer geopend! Voor een proefles en een plek op de wachtlijst, kunt u contact opnemen met Dave Busch (dave@spirit90.nl)