LZV Kuypers Hair&Wellness eindigt als tweede in de competitie

De laatste competitie wedstrijd afgelopen vrijdag in de Hamalandhal was een wedstrijd tussen de nummer twee Be'79 uit Tilburg en de nummer drie LZV Kuypers Hair&Wellness, met als inzet de nummer twee positie in de competitie.
LZV moest winnen en Be'79 had aan een gelijkspel genoeg, omdat ze een punt voorsprong hadden.

In de eerste helft van de wedstrijd had LZV de overhand, maar door twee uitvallen namen de bezoekers een 0-2 voorsprong. Voor de rust wist Dylan de Bruin de 1-2 te maken, maar vergat tien seconde later opnieuw te scoren. Direct naar rust lukte dit Yordi Orriens gelukkig wel.

De derde goal volgde na een waar bombardement van schoten op de keeper van de tegenstander. De laatste 6 min werd het toch weer spannend aangezien Be'79 plots een penalty kreeg, omdat de Braziliaan Diego op de bal stapte en de tegenstander mee nam in zijn val. Maar Joey Jejajan maakte snel daarna, met een zeer mooie goal, de 4-3. Dit was de eindstand, ondanks dat Be'79 met een meevoetballende keeper probeerde ten koste van alles de gelijkmaker te forceren.

Door deze overwinning eindigt LZV op de tweede plaats en gaat met een prettig gevoel de nacompetitie in.
Deze begint op vrijdag 26 april met een uitwedstrijd in Leek, en vervolgens de thuiswedstrijd op vrijdag 3 mei om 21.00 in de Hamalandhal tegen de Leekster Eagles.