Winnares Tessa Wopereis (midden) met  presentatrice Kim Kötter. Foto: PR
Winnares Tessa Wopereis (midden) met presentatrice Kim Kötter. Foto: PR Foto:

Tessa Wopereis wint Beauty Award 2019

HARREVELD - Op zondagavond 14 april werden voor de tiende keer de Beauty Awards, de Oscars onder de schoonheidsspecialisten, uitgereikt tijdens een gala-avond in NBC Nieuwegein. Tessa Wopereis van schoonheidssalon Meer dan Mooi mocht de felbegeerde Award in de categorie Newcomer of the Year in ontvangst nemen. Tessa is als winnares gekozen uit vele inzendingen en behoorde tot de laatste drie genomineerden. Zij zich beste nieuwe schoonheidsspecialist van Nederland noemen. De Beauty Award is bedoeld om de verbinding met de verdere professionalisering van de branche te versterken en het ondernemerschap aan te moedigen.

De winnaar
De vakkundige jury verkoos Tessa tot winnaar, omdat zij onder de indruk was van onvoorwaardelijke inzet en manier waarop zij haar vak en ondernemerschap uitoefent. Het was een lang traject voor Tessa om uiteindelijk de felbegeerde award in ontvangst te mogen nemen. Uit alle inzendingen die werden beoordeeld door een vakkundige jury werden diverse schoonheidsspecialisten en salons geselecteerd die een bezoek kregen van een mystery guest. Na de volgende jurybijeenkomst(en) werden er drie genomineerden vastgesteld in de categorie Newcomer of the Year en op zondag 14 april werd de uiteindelijke winnaar gekozen. De winnaar werd beoordeeld op PR, marketing, organisatie en ondernemerschap, commercie en natuurlijk vaktechniek.

Spetterende uitreiking
Het NBC in Nieuwegein was het toneel voor de uitreiking van de prestigieuze Beauty Awards 2019. Een recordaantal van 700 gasten en pers waren getuige van de uitreiking van de awards.

'Het leek wel een droom, ik kan het nog steeds bijna niet geloven'

De presentatie van de spetterende avond was ook dit jaar weer in handen van Kim Kötter. "Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik deze vakprijs in ontvangst heb mogen nemen. Ik deed mee om mijn salon naar een hoger level te tillen. De nominatie voor de top 3 van Nederland was dan al boven mijn verwachting. Op het moment toen mijn naam werd genoemd, was ik compleet overrompeld, het leek wel een droom en nog steeds kan ik het bijna niet geloven. Ik ben zo ontzettend blij en trots dat ik dit heb mogen bereiken met mijn salon en wil mijn klanten ontzettend bedanken voor hun vertrouwen in mij!" aldus een dolenthousiaste en trotse Tessa.


Inloopochtend Zieuwentse Tennisvereniging

ZIEUWENT - Lekker sporten in de buitenlucht? Denk eens aan tennis, een spel voor jong en oud en dat op verschillende niveaus en zowel individueel als in teamverband gespeeld kan worden. Op zondag 19 mei houdt de ZTV een gezellige inloopochtend voor iedereen die kennis wil maken met de tennissport en de Zieuwentse tennisvereniging. Tussen 10.00 en 12.00 uur zijn diverse leden aanwezig, staat de koffie klaar en zijn er rackets en ballen beschikbaar om het eens te proberen. Vooraf opgeven via info@ztv-zieuwent.nl (naam en telefoonnummer) of kom gewoon binnenlopen en sfeer proeven. De baan en het clubhuis van ZVT zijn gelegen aan de Werenfriedstraat 30a, naast het voetbalveld.