Ino Wolters neemt LZV Kuypers Hair & Wellness bij de hand

De play-offs zijn begonnen voor promotie naar de eredivisie, acht ploegen strijden voor een plek in het walhalla van het zaalvoetbal. In de kwartfinale werd LZV Kuypers Hair & Wellness gekoppeld aan de nummer drie uit de andere eerste divisie Leekster Eagles. De nacompetitie is voor LZV de ontsnappingsroute om alsnog het beoogde doel te bereiken, omdat zij helaas maar tweede zijn geworden in de competitie.

In de verre uitwedstrijd in Groningen ging LZV furieus van start. Voordat Leekster Eagles het eerste schot op het goal kon lossen, hadden de manschappen van coach Serkan Kav reeds achtmaal de keeper van de tegenstander getest waaronder een zeer mooie goal van Ino Wolters. Maar in de laatste 5 minuten van de eerste helft begon de nonchalance bij LZV toe te slaan, met als gevolg 2 goals tegen met als rust stand 2-1.
Na de rust gaf LZV nog meer gas, wat in de eerste helft werd vergeten gebeurde nu wel. Eerst maakte Joey Jejajan de 2-2, door goed onder de bal te komen. En Dylan de Bruin uit een counter de 3-2. De frustraties stapelde bij de tegenstander steeds meer op en een speler werd zelfs met 2 gele kaarten van het veld gestuurd. Naar aanleiding van een man-meersituatie werd door, een goede assist van Ino Wolters, de 4-2 gemaakt. Maar niet veel later maakte uitblinker Ino zijn tweede goal met een perfecte punter.
De eindstand was 5-2 in het voordeel van de Lichtenvoordse ploeg. Door deze mooie uitslag in de uitwedstrijd ligt de druk nu echt bij de Leekster Eagles. Zij moeten maar liefst met 4 goals verschil zien te winnen in de Hamalandhal om een ronde verder te komen, maar zover zal LZV het echt niet laten komen! De thuiswedstrijd begint a.s. vrijdag om 21.30 uur in zaal B.
Komt allen en steun LZV op weg naar de halve finale van de play-offs.