Enge Buren met Vreemde Vogels

GROENLO - Vreemde Vogels, de laatste show van Enge Buren, is binnenkort te zien in De Mattelier te Groenlo. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Enge Buren bestaat bijna 25 jaar, toch kent niet iedereen ze. En wat ze precies doen, is ook al lastig te definiƫren. Het is muziek, het is cabaret, het is theater en het is absurdistisch entertainment. Drie multi-instrumentalisten die prachtig driestemmig zingen, een karrenvrachten aan instrumenten bespelen en uitblinken in persiflages en karikaturen.

Vreemde Vogels is hun zevende show vol muziek, humor en cabaret. Een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz maar ook in het dagelijks leven. Het publiek zweeft via eendagsvliegen en eigenaardige artiesten naar excentrieke entertainers en zonderlinge buren. In vogelvlucht langs rare snoeshanen en exotische paradijsvogels op zoek naar de vreemde eend in de bijt. Een merkwaardige mix tussen muzikale buitenbeentjes en theatrale hoogstandjes, aangevuld met dwaze dansjes en maffe acts. Het publiek wordt meegenomen op een wonderbaarlijke reis door de popmuziek en beleeft samen met Enge Buren hilarische en soms ontroerende momenten.

Vrijdag 7 juni, aanvang 20.15 uur, zaal open 19.30 uur. Tickets, inclusief garderobe en consumptie, kosten 17,50 euro en zijn te koop via de website van De Mattelier of aan de kassa.


www.demattelier.nl