Foto: PR
Foto: PR

Heel Harreveld on Wheels

HARREVELD - Op Hemelvaartsdag 30 mei vindt vanaf start- en finishlocatie Café De Boer Heel Harreveld on Wheels plaats. De reacties die de organisatie na afloop van de eerste editie kregen, waren uitermate positief en daarom is er ook dit jaar weer een prachtige autosterrit. Deelname kost 5 euro per auto. Graag voor 20 mei aanmelden via heelharreveld@harreveld.nl.

Gezinnen, kameraden, buren of wie dan ook, iedereen kan meedoen. Let wel; naast de bestuurder heeft men natuurlijk wel iemand nodig voor de navigatie. De autosterrit is bedoeld voor auto's en / of kleine busjes. Motoren of andere motorvoertuigen worden helaas niet toegelaten. Deelnemers kunnen op Hemelvaartsdag vanaf 14.00 uur inschrijven bij Café de Boer, waarna er dan kan worden gestart vanaf 14.30 uur.

Ten opzichte van de eerste editie hebben we wel wat aanpassingen doorgevoerd, maar de belangrijkste ingrediënten blijven behouden. De route leidt wederom door de prachtige Achterhoek, grote wegen worden zoveel mogelijk vermeden. Op de routebeschrijving staan aanwijzingen die de deelnemers dan zelf langs de route moeten gaan zoeken. De gemiddelde snelheid die gereden wordt tijdens de sterrit is 30 km per uur. De afstand van de route is niet al te groot, zodat iedereen binnen twee uur rijden binnen behoort te zijn. Voor de winnende equipe staat er een leuke prijs te wachten en natuurlijk de felbegeerde Heel Harreveld on Wheels-wisselbeker!


Schrijfcafé in teken van 'writersblock'

LICHTENVOORDE - Schrijf je verhalen of andere teksten? En ben je wel eens tegen een writersblock aangelopen? Zeer frustrerend! Woordenkunstenaar Barbara Pavinati (Rabarbara) zal tijdens het Schrijfcafé op maandag 20 mei aandacht besteden aan dit probleem en tips geven hoe hiermee om te gaan. Je bent van harte welkom van 19.30-21.30 uur op Dijkstraat 2a. Deelname kost 5 euro.

Open Podium
Op maandag 17 juni nodigt Barbara alle deelnemers van het Schrijfcafé en andere schrijvende belangstellenden uit Oost Gelre en omgeving uit om hun zelfgeschreven teksten of teksten voor te lezen voor publiek. Aanmelden voor dit 'Open Podium' is ook al mogelijk. Ook is publiek van harte welkom.

Inschrijven voor het Schrijfcafé en het Open Podium kan nu al op www.oostachterhoek.nl/schrijfcafe. Ook voor meer informatie.


www.rabarbara.nl