'De Reservebank' van Longa '30 heeft nog plek

LICHTENVOORDE - Dat sv Longa '30 breed wordt gedragen bewijzen de leden van 'De Reservebank'. Dit is een club van en voor vrienden van Longa '30 met als doel een reservepotje te genereren om Longa 30 in de gehele breedte financieel te ondersteunen. De Reservebank kent inmiddels ruim 200 leden maar er is nog voldoende plek op de bank voor deelnemers die de club een warm hart toedragen.

Bijdrages door De Reservebank hebben in de loop der jaren gezorgd voor een nieuwe geluidsinstallatie, voor nieuwe dug-outs langs alle velden en recent voor nieuwe presentatiepakken voor de gehele jeugd. Maar ze blijven toch bescheiden, De Reservebank staat langs de lijn bij Longa '30, hoeft geen basisplaats, maar wil graag bij deze geweldige club horen en voor rugdekking zorgen. Dat doen de deelnemers door ieder jaar elk honderd euro in de pot te doneren. Daar krijgen de deelnemers natuurlijk ook iets voor terug, zoals een seizoenkaart van Longa '30, een kop heerlijke snert tijdens de eerste thuiswedstrijd na de winterstop en als hoogtepunt in het najaar de oergezellige 'natt'n aovend'. Na deze altijd supergezellige feestavond keren de heren en dames ook nog vaak met een toepasselijk cadeau goed gemutst weer huiswaarts.

Niet voor niets telt De Reservebank op dit moment ruim 200 leden, maar volgens de Reservebank-leiding is er nog voldoende plaats op de bank. De leden van De Reservebank zijn er bijzonder trots op dat Longa '30 zich na de zwaar bevochten overwinning van afgelopen zondag op Bemmel, kampioen mag noemen van de eerste klasse en dus volgend jaar weer terugkeert in de hoofdklasse. Ook daar willen zij zich niet onbetuigd laten en zal de Reservebank hun club voor de volle 100 procent ondersteunen. Voelt u zich geroepen of wilt u nadere informatie hebben over De Reservebank dan kunt u een mail sturen naar rb.longa30@gmail.com of kijk op de site van sv Longa'30.


Reünie (0ud)voetbalsters

LICHTENVOORDE - Oude teamfoto's bekijken, herinneringen ophalen en natuurlijk en natuurlijk met elkaar een drankje doen om weer eens helemaal bij te praten. Dat is de bedoeling van de reünie voor (oud) voetbalsters van Longa '30 die op vrijdag 7 juni plaatsvindt in de kantine van sportpark 'De Treffer' aan de Raadhuisstraat 18 in Lichtenvoorde.

De reünie is georganiseerd voor alle meiden en dames die ooit bij Longa hebben gevoetbald. Alle meiden en dames van jong tot oud, zijn van harte welkom tijdens deze avond er is voor iedereen wat wils. Naast het bekijken van oude foto's en het ophalen van herinneringen staat er natuurlijk ook het maken van een actuele teamfoto op het programma. Zorg dus dat je (samen met je teamgenoten) bij bent. De reünie start om 20.00 uur en de toegang is gratis. Consumpties voor eigen rekening (contant of pin).