Haalt Kuypers Hair & Wellness de finale?

Aanstaande vrijdagavond om 21.30 speelt LZV Kuypers Hair & Wellness de tweede halve finale wedstrijd tegenstander White Stones uit Egmond in de Hamalandhal om promotie naar de Eredivisie voort te zetten.

White Stones is veroordeeld voor het spelen van deze nacompetitie omdat zij 10e zijn geworden in de Eredivisie. En LZV als 2de is geƫindigd in de eerste divisie. De eerste wedstrijd vrijdag jl. in Egmond werd helaas verloren met 4-2, maar deze uitslag biedt voor LZV perspectief. Vooral omdat de spelers na een 4-0 achterstand de ruggen gerecht hebben en alles uit het vuur gesleept hebben om nog twee goals te maken. Deze wedstrijd begon LZV gehavend aan de wedstrijd, omdat Yasin Erdal helaas geschorst was door twee gele kaarten op te lopen in de kwartfinale tegen Leekster Eagles. Tevens moest LZV aantreden op een zeer gladde ondergrond, oftewel daar werd op hout gespeeld. Waardoor de meeste spelers van LZV problemen hadden met controle en balans over hun eigen lichaam.

Aanstaande vrijdag moet er gewonnen worden met minimaal twee goals verschil. Welke recht geeft op een penaltyserie voor promotie. Bij drie goals verschil winst zal betekenen. Dat zal dan ook betekenen dat volgende week vrijdag de finale gespeeld mag worden op neutraal terrein ergens in het land.
Kom vrijdag allen LZV Kuypers Hair & Wellness steunen om dit mogelijk te maken. Vrijdag 17 mei 21.30 in de Hamalandhal zaal A.