Tijdens het spektakel zijn zo'n 350 occasions te bewonderen. Foto: PR
Tijdens het spektakel zijn zo'n 350 occasions te bewonderen. Foto: PR Foto:

Vijftiende editie Herwers Hemelvaart occasionspektakel

Dit jaar vindt het spektakel plaats van 31 mei tot en met 2 juni

HENGELO - Het Hemelvaart occasionspektakel is inmiddels een begrip in de regio. Alweer vijftien jaar geleden vond de eerste editie van het evenement plaats. Al die jaren heeft de show een groei doorgemaakt. Inmiddels zijn er zo'n 350 occasions te bewonderen. Dit jaar vindt het spektakel plaats van 31 mei tot en met 2 juni, met op 30 mei een kijkdag.

Tijdens de kijkdag kan men ongestoord rondkijken of er een auto naar wens tussen zit. Geschikte auto gevonden? Tijdens de opeenvolgende dagen geeft het Herwers team graag advies en kan men profiteren van maximaal 1.000 euro inruilvoordeel, private lease vanaf 199 euro per maand en scherpe financieringsacties.

Plezier voor het hele gezin
Herwers is een familiebedrijf en vindt het belangrijk dat er aan het hele gezin gedacht wordt tijdens het spektakel. Met een springkussen voor de kinderen en een hapje en drankje tussen het bekijken van de occasions door, kunnen bezoekers onbezorgd een dag met het gezin naar Herwers. Iedereen is dan ook van harte welkom.

Tijden en locatie
Het Herwers occasionspektakel is 31 mei geopend van 10.00 tot 21.00 uur en op 1 en 2 juni van 10.00 tot 17.00 uur. Locatie: Kruisbergseweg 8 in Hengelo Gld.