Gerrit Snellenberg. Foto: Mark Ebbers
Gerrit Snellenberg. Foto: Mark Ebbers Foto:

Multimate Groenlo houdt VIP-avond

GROENLO - Een avond speciaal voor de vaste klanten, de kaarthouders. Maar ook de niet-kaarthouders zijn van harte welkom op de VIP-avond bij Multimate Groenlo, zij kunnen probleemloos kaarthouder worden op de avond zelf. Die is op vrijdag 7 juni van 18.00 tot 21.00 uur (een uur langer dan de reguliere openingstijd op vrijdag).

Door Mark Ebbers

"We willen wat terugdoen voor de trouwe klanten", zegt Gerrit Snellenberg, eigenaar van de Multimate-vestiging in Groenlo. "Met een hapje en een drankje en natuurlijk vooral met leuke aanbiedingen." Zo is er 20% korting op bijna alles en is er voor de eerste honderd klanten een goodiebag. Daarnaast is er een verloting van loungecheques en zijn er allerlei aanbiedingen met het oog op Vaderdag, ruim een week later op zondag 16 juni.

De verloting van de loungecheques en de vaderdagaanbiedingen zijn trouwens niet beperkt tot aanstaande vrijdagavond, deze acties lopen de zaterdag erna, 8 juni, door.

VIP-avond is een landelijke actie van Multimate en Hubo die al een aantal jaren loopt. Snellenberg geeft er dit jaar met zijn Groenlose team een eigen draai aan met verschillende extra elementen.
Aanmelden is niet nodig. Multimate Groenlo is gevestigd aan de Parallelweg 3 te Groenlo.


Shoppen bij Obelink op 2e pinksterdag

WINTERSWIJK - De laatste voorbereidingen treffen het kampeer- en zomerseizoen kan bij Obelink op tweede pinksterdag, maandag 10 juni. Goed voorbereiden is erg belangrijk zodat je niets vergeet en je een goede reis tegemoet gaat. Bij Obelink Vrijetijdsmarkt kun je terecht voor alles wat met reizen en kamperen te maken heeft. Van caravans en tenten, tot comfortabele kampeermeubelen en technische snufjes.

Wie niet helemaal zeker is of hij alles compleet heeft, kan de Obelink Kampeerchecklist downloaden van de site van Obelink. Er is een versie beschikbaar voor verschillende kampeermiddelen: tent, caravan, vouwwagen en camper. Op tweede pinksterdag staan de nieuwste tenten, tuinartikelen, en de mooiste technische snufjes en kampeermeubels opgesteld in de showroom. De Obelink specialisten geven graag advies om te komen tot de beste keuze. Op 10 juni krijgt men in de winkel bij aankoop van twee Crespo stoelen een Crespo jubileumtas cadeau. En bij aankoop van diverse - let op: niet alle! - Campingaz-modellen ontvangt men een connected thermometer ter waarde van bijna honderd euro cadeau.

Wie nog geen geschikte camping gevonden heeft voor dit jaar óf zich alvast wil voorbereiden voor volgend jaar, kan de gratis campinggids (2018) mee van ACSI meenemen.

Een nieuwe rage is de keramische barbecue. The Bastard, een Nederlands merk gespecialiseerd in dit type barbecues, komt op tweede pinksterdag bij Obelink een kookdemonstratie geven. De Bastard is erg isolerend en daardoor perfect voor slow cooking, warm of koud roken, maar kan ook als steenoven gebruikt worden voor een heerlijke pizza. Proeven mag!

Tussen het winkelen door of als afsluiting van een geslaagde shopdag, is het heerlijk om even in het restaurant te genieten van een lekker hapje eten. Op tweede pinksterdag staat een kibbeling schotel op het menu, of lekker vers gebak voor 2,25 euro. En: wie bij de kassa staat af te rekenen als de wekker afloopt, hoeft niet te betalen in het restaurant.

Obelink Vrijetijdsmarkt is op tweede pinksterdag 10 juni geopend van 10.00 tot 17.00 uur.


Amnesty voor Pierre Espérance

OOST GELRE/AALTEN - Deze maand zet werkgroep Aalten-Oost Gelre zich in voor de mensenrechtenactivist Pierre Espérance die met de dood bedreigd wordt omdat hij de bloedbaden in de sloppenwijken van Haïtie aan de kaak stelt. Word schrijfabonnee via amnestyaaltenoostgelre@gmail.com of teken de petitie in de Wereldwinkel in Aalten.

Gerrit Snellenberg. Foto: Mark Ebbers