Hardloop clinic door Lopersgroep 90

LICHTENVOORDE - Altijd al willen hardlopen? Hoe begin je als je weinig loopervaring hebt en hoe voorkom je blessures en motivatieverlies? Bij de Lopersgroep 90 kunnen geïnteresseerden nu gedurende 10 weken een speciale clinic volgen. De training wordt gegeven door de gediplomeerde trainster Brigit Rouwhorst en één van de hulptrainers.

Direct na de Lichtenvoordse kermis, op donderdag 12 september, gaat de clinic van start. De trainingen zijn gericht op de beginnende loper en de herintreder waarbij aandacht is voor techniek, lichaamshouding en motivatie. Doel is dat je aan het eind van de clinic met plezier, 30 minuten kunt hardlopen in eigen tempo. Ter afsluiting van de clinic is er de mogelijkheid om gezamenlijk een 5-kilometer wedstrijd te lopen in de omgeving.

De trainingen zullen plaatsvinden op donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur op het terrein van De Swite aan de Hendrik Leemreizestraat 2 in Lichtenvoorde. Toegang via de hoofdingang van de Schutterij.

Kosten en inschrijven
De kosten voor de clinic zijn 50 euro. Na afloop van de clinic kun je tot het einde van het jaar, zonder extra bijdrage, deelnemen aan de trainingsavonden van Lopersgroep 90 op dinsdag- en vrijdagavonden. Wie hierna nog steeds enthousiast is, kan lid worden van de Lopersgroep 90. Inschrijven voor de clinic kan via het inschrijfformulier op de website: wwwlopersgroep90.nl.

Informatie
Meer informatie via Brigit Rouwhorst (brigitmb.rouwhorst@kpnmail.nl) of Eric Hulshof (e.hulshof@hulshofcases.nl).