Elna tijdens de vakantieperiode

LICHTENVOORDE - Afgelopen week geen Elna ontvangen? Of juist wel, ondanks een 'nee-nee' sticker op uw brievenbus? In de zomerperiode kan dat gebeuren. Uw vaste bezorger is op vakantie en dan kan er weleens wat misgaan.

Iedere week, ook in de vakantieperiode, maken wij met veel plezier de Elna voor u. Het bezorgen hiervan hebben wij uitbesteed aan de firma Directverspreidingen die ervoor zorgt dat de bezorgers de krant bij u in de bus doen. In de zomerperiode genieten ook de vaste bezorgers een aantal weken van een welverdiende vakantie en wordt hun taak overgenomen door invalkrachten. Deze invallers hebben natuurlijk niet de routine die uw vaste bezorger wel heeft en een foutje is dan snel gemaakt. Ook kan het zijn dat door gebrek aan invallers de krant niet bezorgd werd. Met ingang van deze week is dat probleem opgelost.

Klachten melden
Heeft u toch nog een bezorgklacht? Meld deze dan via 055-534 1798 of per mail aan directverspreidingen@achterhoeknieuws.nl onder vermelding van uw postcode en huisnummer.

Krant gemist?
De Elna is gratis af te halen op een van de volgende adressen: sociaal cultureel centrum Den Diek, de Bibliotheek, boekhandel Meneer Kees, supermarkten Albert Heijn Kruip en Jumbo Bennink, het gemeentehuis, de VVV en natuurlijk bij ons aan de Bleekwal 10. De Elna is ook digitaal te lezen via www.achterhoekkiosk.nl. Hier vindt u alle nummers van de Elna vanaf 2008. Ook heel geschikt om in deze komkommertijd nog eens even terug te bladeren door tien jaar Lichtenvoordse geschiedenis.