Huntington-spreekuur

REGIO - Op donderdag 5 september houdt zorgorganisatie Atlant voor mensen met ziekte van Huntington en hun naasten een Huntington-spreekuur bij Gezondheidscentrum den Papendiek in Groenlo.

Zorgorganisatie Atlant uit Apeldoorn houdt ook in de Achterhoek spreekuren voor mensen met de ziekte van Huntington en hun naasten. Reden van de spreekuren zijn de vele vragen die er bij de zorgorganisatie binnen komen vanuit de regio. De spreekuren zijn voor iedereen vrij toegankelijk en gratis. Het eerstvolgende spreekuur vindt plaats op donderdag 5 september bij Gezondheidscentrum den Papendiek, Buitenschans 70 te Groenlo

Het spreekuur is van 9.00 tot 14.30 uur. Bezoekers van het spreekuur kunnen dan spreken met dr. Tom Stor en/of coördinerend verpleegkundige Pamela de Koning van het Huntington Expertisecentrum Atlant. Wie ook graag een gesprek wil, wordt verzocht zich even aan te melden, zodat iedereen goed te woord kan worden gestaan. Voor aanmelden (afspraak van 45 minuten) en meer informatie kan men contact opnemen met het Medisch Secretariaat van het Huntington Expertisecentrum Atlant via; tel. 055 506 7248 of e-mail medisch.secretariaat@atlant.nl.

Donderdag 5 september in Groenlo

Het Huntington Expertisecentrum van Atlant biedt zorg, begeleiding en behandeling aan mensen met de ziekte van Huntington. Mensen met de ziekte van Huntington en hun naasten staan voor moeilijke beslissingen. Atlant kent de ziekte en weet welke specialistische behandelingen en zorgmogelijkheden er zijn. Zowel in verpleeghuizen als in de thuissituatie. Het Huntington Expertisecentrum werkt samen met andere zorgaanbieders, ook in de Achterhoek.


www.atlant.nl