Het echtpaar Havekes-Tiggeloven. Foto: archief Oudvragender.nl
Het echtpaar Havekes-Tiggeloven. Foto: archief Oudvragender.nl

Oplossing rubriek
'Is dat er neet ene van...?'

VRAGENDER - Met dank aan onze lezers hebben Hans Veldkamp en Wim Rutgers van de site www.oudvragender.nl opnieuw de namen kunnen achterhalen van onbekende personen op een foto uit hun archief.

Op de foto met code VRA04 die in de Elna van 31 juli werd gepubliceerd ontvingen zij een reactie van een dochter van het bruidspaar op de hierboven getoonde foto. Het betreft een trouwfoto van B.Havekes en S. Tiggeloven uit Meddo.

De site www.oudvragender.nl biedt duizenden foto's (deels gerangschikt op onderwerp) waarmee de bezoeker zich een flink aantal uurtjes kan vermaken. Zeer aan te raden voor hen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van Vragender en zijn bewoners door de eeuwen heen. Op www.achterhoekkiosk.nl kunt u op pagina 5 in de Elna van 24 oktober 2018 het verhaal achter deze site nog eens nalezen.

Ook deze week zijn we, deze keer voor de Vereniging voor Oudheidkunde Lichtenvoorde, op zoek naar de namen en eventuele verdere informatie van een oude foto. Hieronder treft u wederom een prachtige foto aan met een vijftal jongemannen met daarbij weer de vraag: wie zijn de personen op de foto? Uw hulp wordt zoals altijd enorm gewaardeerd.