Van Reedestraat, Friends en St. Switbertus steunen elkaar

LICHTENVOORDE - Van 5 tot en met 19 september kunnen Rabobank-leden vijf stemmen uitbrengen op de verenigingen die zij willen steunen. Hiervan mogen maximaal twee per vereniging worden uitgebracht. Corsogroep Van Reedestraat, Popkoor Friends en schutterij St. Switbertus hebben veel gezamenlijke leden en sympathisanten en roepen deze op om naast de twee stemmen op de eigen club hun overige stemmen te geven aan de fanfare/handboogsport, het koor of de corsobouwers.

Popkoor Friends wil graag een centrale opslagplaats en een eigen aanhangwagen voor muziekapparatuur. Daarnaast kunnen zij een aantal podiumdelen overnemen, zodat ze deze niet meer hoeven te lenen en alle leden tijdens optredens gehoord én gezien worden.

Schutterij St. Switbertus viert dit jaar haar 90-jarig bestaan met speciale activiteiten voor de leden en de inwoners van Lichtenvoorde. Om de muziekafdeling en de bloeiende handboogsportafdeling verder te laten groeien kunnen ze uw stem in de Raboactie 'Hart voor de Achterhoek' heel goed gebruiken.

Corsogroep Van Reedestraat zet zich als oudste corsogroep van Lichtenvoorde ook dit jaar weer in om het publiek tijdens het corso te kunnen laten genieten van een prachtige corsowagen. In verband met een onverwachte verhuizing (zie ook artikel op pagina 13) kunnen ze de steun enorm goed gebruiken.

Voor lezers die lid zijn van andere verenigingen en daar niet alle vijf stemmen aan kunnen geven, houden St. Switbertus, Friends en de Van Reedestraat zich aanbevolen. Namens de verenigingen alvast dank voor uw stem.