Elke seconde telt… maar elke stem ook!

LICHTENVOORDE - EHBO-vereniging Lichtenvoorde doet ook mee met de promotie van Rabobank Noord- en OostAchterhoek.

"Wij als EHBO-ers worden gevraagd op evenementen, zowel in als buiten de gemeente Oost Gelre, waar ook al 'elke seconde telde'. Dus als EHBO-er staan we steeds paraat, maar dan wel graag met een goed AED-apparaat," aldus Willy Engelbarts, voorzitter van deze vereniging. "Voor EHBO een nieuwe AED van deze tijd, zo stemt u ook voor uw eigen veiligheid!"

Leden van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek kunnen hun stem uitbrengen van 5 tot en met 19 september en EHBO Lichtenvoorde hoopt natuurlijk op veel stemmen zodat de aanschaf snel plaats kan vinden.


Voetbalkrant

OOST GELRE/BELTRUM - Ook dit jaar geeft Achterhoek Nieuws BV weer een voetbalkrant uit. Deze kleurrijke, uitneembare special wordt in week 38 als bijlage bij de weekkranten Elna en Groenlose Gids huis aan huis verspreid.

In de krant informatie over de zeven Oost Gelrese voetbalverenigingen: Erix Lievelde, Grol Groenlo, Grolse Boys Groenlo, HMC '17 Harreveld en Mariënvelde, KSV Vragender, Longa '30 Lichtenvoorde, RKZVC Zieuwent en daarnaast VIOS Beltrum (gemeente Berkelland). Extra aandacht deze keer voor Longa '30, dat na een afwezigheid van vijf jaar weer uitkomt in de hoofdklasse van de amateurs, en voor HMC '17, de fusieclub van Harreveld en Mariënvelde.

De special kan zowel bij de clubs als bij de individuele voetballiefhebbers dienen als bewaarexemplaar. Naast een teamfoto van de eerste selecties is ook het totale seizoens- en competitieprogramma van alle eerste teams in de krant opgenomen.