Jeroen, Joshua en Peter. Foto: PR
Jeroen, Joshua en Peter. Foto: PR Foto:

Inloopbijeenkomst over hypotheekmogelijkheden met uitzend- en of tijdelijk contract

WINTERSWIJK - Een woning kopen met een flexibel of een tijdelijk contract? TipTop Personeelsdiensten houdt in samenwerking met de Rabobank een open avond voor iedereen die hier meer over wil weten.

"Wat zijn de mogelijkheden voor het kopen van een woning met mijn tijdelijk contract? Een vraag die de laatste tijd steeds vaker gesteld werd door verschillende medewerkers. En daar had ik natuurlijk ook niet direct een antwoord op", aldus Joshua Dekker van TipTop Personeelsdiensten. "En daarom ben ik een gesprek aan gegaan met Peter de Roos en Jeroen Nieuwenhuis van de Rabobank Noord en Oost Achterhoek."
Na het eerste gesprek werd duidelijk dat er diverse mogelijkheden zijn voor mensen met een uitzend- en of tijdelijk contract. Tijdens het gesprek ontstond het idee om een voorlichtingsavond hierover te houden." TipTop Personeelsdiensten wil als werkgever altijd iets extra's te doen voor haar medewerkers. Daarom organiseren wij in samenwerking met de Rabobank een informele avond op woensdag 18 september op onze locatie aan de burgemeester Bosmastraat 3 in Winterswijk. Vanaf 19.30 is er inloop en vanaf 20.00 uur zullen Peter en Jeroen de avond aftrappen."

"We hopen op veel vragen vanuit de gasten en spelen daar dan graag op in. Het moet vooral geen eenrichtingsverkeer worden", aldus Peter de Roos. Na de interactieve presentatie wordt afgesloten met een hapje en een drankje en is er gelegenheid om persoonlijk in gesprek te gaan met de heren van de Rabobank.
"We hebben de ruimte en hopen op een informatieve avond in een gezellige setting, daarom openen wij de deuren voor iedereen die interesse heeft. Mocht jij ook meer willen weten wat jouw mogelijkheden zijn voor het kopen van een woning met een uitzend- en of tijdelijk contract? Wees welkom", besluit Joshua Dekker.

Opgeven kan via info@tiptoppersoneelsdiensten.nl of telefonisch via 0543-219000.
(Voor alle informatie, zie advertentie in deze krant)