Afbeelding
Foto:

Seesing Personeel|Longa'59 organiseert Lurvink Textiel volleybaltoernooi

Op zaterdag 14 september a.s. vindt van 12.00 uur tot 18.00 uur het Lurvink Textiel volleybaltoernooi plaats in de Hamalandhal. Al enkele jaren organiseert Seesing Personeel | Longa`59 een eigen volleybaltoernooi voor jeugd en senioren. Dit toernooi vindt plaats net na aanvang van de trainingen en voor de start van de competitie. "Het toernooi is voor de competitie spelende teams een mooie manier om elkaar beter te leren kennen en op elkaar ingespeeld te raken. Het is een toernooi voor de eigen teams en ook volleybalteams buiten Lichtenvoorde zijn uitgenodigd", vertelt voorzitter Marian Hagen.

Lurvink Textiel
Dit jaar heeft Lurvink Textiel zich als sponsor verbonden aan het toernooi. "We leveren en bedrukken allerlei textiel. Van bedrukte shirts voor jubilarissen en kampioenen tot partijen sport- of bedrijfskleding. We gaan voor perfectie: topkwaliteit textiel én bedrukking, een productieve samenwerking met de klant, lage prijzen en een snelle levering", aldus eigenaar Theo Lurvink.

"Ons bedrijf bevindt zich schuin tegenover de Hamalandhal, de thuishaven van Seesing Personeel Longa'59. Als buurman, maar ook als sportman weet ik hoe belangrijk ondersteuning van sponsoren is om verenigingen draaiende te houden. Met Lurvink Textiel willen we lokale verenigingen die we een warm hart toedragen, ondersteunen. Als sponsor van het Lurvink textiel volleybaltoernooi wensen we alle deelnemers een sportief en plezierig toernooi toe en een goede start van het nieuwe volleybalseizoen!"