Voetbalvereniging Erix viert 75 jarig jubileum

LIEVELDE - In het weekeind van 14 en 15 september viert voetbalvereniging Erix zijn 75-jarig jubileum. Er zijn diverse activiteiten voor dit weekeind op touw gezet.

Zo wordt er op zaterdagmiddag 14 september voor alle jeugdspelers onder de 17 jaar een afwisselend programma geboden. Op zaterdagavond vindt er een feestavond plaats voor alle leden en genodigden. Dit zal plaatsvinden in de feesttent welke bij het sportpark wordt neergezet. Op zondagmiddag beginnen we met een brunch voor de actieve leden waarna er voor deze groep een activiteit volgt. Op zondagmiddag 15 september is er een receptie voor alle leden, oud-leden, inwoners van Lievelde en andere belangstellenden. De aanvang van deze receptie is 16.00 uur.

Zie ook de advertentie elders in dit blad.


Bijna hele top 10 voor Kl. Falckenborg

OOST GELRE - Zaterdag 7 september j.l. staat er een natourvlucht vanuit het Belgische QUIEVRAIN op het programma. De afstand bedraagt 272 km als om 09.10 uur het startschot valt en de 73 prijzen kunnen worden verdeeld. De eerstaankomende prijsduif is dan om 12.18.12 uur voor M. Kl. Falckenborg en de wedstrijd wordt beƫindigd met de laatste prijs voor N Knuth.

Wat het weer betreft hebben we in de morgen, dus als de duiven vliegen, te maken met soms felle buien, mogelijk met onweer en/of korrelhagel. De wind komt uit de noordwesthoek en de temperatuur wordt maximaal 20/21 graden.

De uitslag
M. Kl. Falckenborg pakt de eerste prijs, speelt 9 duiven bij de eerste 10 en komt tot een prachtig totaal van 24 uit 29. Tweede op de uitslagenlijst is F. Nijhof met een nette 9 uit 14. Derde wordt H. Goossens met een eveneens aansprekende 8 uit 14.